Ζωντανή μετάδοση (Webcast) :Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών αναγορεύει τον Αντώνιο Μίκο, Καθηγητή Εμβιομηχανικής, Χημικής και Βιομοριακής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο Rice των Η.Π.Α, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η αναγόρευση του τιμώμενου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητή Οδυσσέα – Ιωάννη Λ. Ζώρα, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 στο Αμφιθέατρο «Μαρία Μανασσάκη» του Φοιτητικού Κέντρου στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο.

Παρακολούθηση της ζωντανής μετάδοσης από http://video.ucnet.uoc.gr/live/show/179

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο : http://www.uoc.gr/announce/mikos.html/