Διδάσκων: κ. Νότης Μαριάς.

Για την παρακολούθηση : http://video.ucnet.uoc.gr/live/show/233​

Η μετάδοση υποστηρίζεται από την υπηρεσία ζωντανών μεταδόσεων  της Μονάδας Δικτύων και Επικοινωνιών του ΚΥΥΤΠΕ

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα διοργανώνει στις 30 & 31 Μαΐου 2020, την διαδικτυακή διημερίδα “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Η επόμενη μέρα. Η πρόκληση της ανοικτής εκπαίδευσης”. Η διημερίδα διεξάγεται με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Ucnet συμμετείχε στο έργο BIOTALENT σε συνεργασία με το ΜΦΙΚ και ανέλαβε τη φιλοξενία, ανάπτυξη και υποστήριξη της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης του έργου.

Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή του Startup Greece Week -  Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 Απριλίου 2020, 19:00-21:00