Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή του Startup Greece Week -  Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Το Startup Greece Week 2020 θα πραγματοποιηθεί, από τις 4-10 Μαΐου, 100% online ζωντανά, με πληθώρα ομιλιών, θεματικών εργαστηρίων, ανοικτών συζητήσεων και ενός διαγωνισμού για startups.

Στόχος είναι η ανάπτυξη του Ελληνικού startup οικοσυστήματος, μέσα από την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, εκπαίδευση και την δικτύωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο:

Startup Greece Week 2020

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα διοργανώνει στις 30 & 31 Μαΐου 2020, την διαδικτυακή διημερίδα “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Η επόμενη μέρα. Η πρόκληση της ανοικτής εκπαίδευσης”. Η διημερίδα διεξάγεται με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το Ucnet συμμετείχε στο έργο BIOTALENT σε συνεργασία με το ΜΦΙΚ και ανέλαβε τη φιλοξενία, ανάπτυξη και υποστήριξη της πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης του έργου.

Ο Σύλλογος Νεανικής επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, την διεξαγωγή του Startup Greece Week -  Ελληνική Εβδομάδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 26 Απριλίου 2020, 19:00-21:00