Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Telmaco Extron Classroom Applied Solutions Event» την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στην Διατμηματική Αίθουσα Τηλε-εκπαίδευσης της Πανεπιστημιούπολης Βουτών στο Ηράκλειο.

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

09:00 Εγγραφές
09:10 Classroom AV-Fundamentals
11:15 Διάλλειμα
11:30 Classroom Applications Part I & II
12:30 Ελαφρύ Γεύμα
13:30 Classroom Applications Part I & II συνέχεια
14:45 Lecture Hall Application
15:15 Διάλλειμα
15:30 Lecture Hall Application συνέχεια
17:00 Collaboration Applications
17:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Παρουσιάστηκαν βασικές αρχές Ψηφιακών & Αναλογικών σημάτων Εικόνας & Ήχου, λύσεις ελέγχου & διαχείρισης οπτικοακουστικών υποδομών, λύσεις σε αίθουσες διδασκαλίας, εφαρμογές σε αίθουσες διαλέξεων, AV Streaming over IP, ασύρματα συστήματα για εφαρμογές συνεργασίας, κ.α.