Πρόσκληση στο πρώτο Startup Europe Week event που θα διεξαχθεί στα Χανιά
της Κρήτης, στις 4 και 5 Φεβρουαρίου 2016, στο κτίριο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).
Το Startup Europe Week Chania είναι ένα από τα αντίστοιχα event Startup Europe Week που διοργανώνονται
ταυτόχρονα σε 40 χώρες και σε 200+ πόλεις της Ευρώπης, ενώ αποτελεί το μοναδικό καθώς και το πρώτο event για την
νεοφυή επιχειρηματικότητα στην Κρήτη, αλλά και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Το Startup Europe Week πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Startup Week/European Committee, του Συλλόγου
Νεανικής Επιχειρηματικότητας και του ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ.

Η εκδήλωση θα ξεκινά στις 9:00 το πρωί κάθε ημέρας, με τις εγγραφές των επισκεπτών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση
σας και την αποφυγή κάλυψης των διαθεσίμων θέσεων, σας προτρέπουμε να προεγγραφείτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση
sewchania2016.eventbrite.com και για περισσότερες πληροφορίες και ζωντανή μετάδοση του event, επισκέπτεστε τον
επίσημο ιστότοπο του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας, Startup Europe Week:

Το Συμπόσιο οργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του (ΠΔΕ) του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης,  την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 17:30 - 21:30, στην αίθουσα Δ2Γ του Πανεπιστημίου Κρήτης (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου)

Ζωντανή αναμετάδοση της εμφάνισης του μουσικού σχήματος /LoopIA Band/, με διεθνές ρεπερτόριο, στον κήπο του Ι.Μ.Κ., στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής Νύχτας Μουσείων, με τη συνεργασία του "Κέντρου Υποδομών και Υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Κρήτης"

«Contemporary Minoans» Ο μινωικός πολιτισμός εμπνέει σύγχρονους δημιουργούς

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου υποδέχεται ως ομιλητές σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς, επιστήμονες, δημοσιογράφους και εκπροσώπους παραγωγικών και εκπαιδευτικών φορέων, στην Ημερίδα που συνδιοργανώνεται από το Α.Μ.Η, τον φορέα πολιτισμού Branding Heritage και την Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο πολιτιστικού διημέρου με τίτλο «Contemporary Minoans: ο Μινωικός πολιτισμός εμπνέει σύγχρονους δημιουργούς»

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Τμήμα Φιλολογίας αναγορεύει τον Orhan Pamuk (Ορχάν Παμούκ), σε Επίτιμo Διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, στην Αίθου

Σε συνέχεια του επιτυχημένου City Challenge Crowdhackathon #smartcity η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας διοργανώνει το 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας City Challenge Crowdhackathon #smartcity 2. Το City Challenge crowdhackathon #smartcity2 θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο Μαραθώνιο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών. Στο πλαίσιο του Μαραθωνίου θα διοργανωθούν ειδικές δράσεις όπως ο μαθητικός διαγωνισμός καινοτομίας και τοπικά εργαστήρια citylabs σε 16 πόλεις της Ελλάδας.